Reclamacions i suggeriments

A continuació li presentem un formulari de reclamacions i suggerències mitjançant el qual, vostè pot posar-se en contacte amb nosaltres per a presentar-nos les seves reclamacions o suggerències.

Dades personals

Domicili per notificacions

Dades bàsiques per a la gestió de la seva reclamació

Exposa

Text per identificar Refresca CAPTCHA

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ("LPD"), "CTM" li informa que, mitjançant l'emplenament del formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer d'usuaris del lloc web de "CTM", amb l'única fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de "CTM". "CTM" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en aquest fitxer.

Així mateix, li informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta "CTM", amb domicili en/ C Eusebi Estada, 28 1r 07004 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya). Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o bé, a través del formulari de contacte.