Notícies i esdeveniments

Actualitat

Aprofita't del transport públic per visitar les platges de l'illa

El Transport Públic del Consell d'Eivissa ha incrementat les línies, especialment aquelles que uneixen els centres dels principals municipis amb les platges de l'illa

Amb l'arribada de l'estiu, el Transport Públic del Consell d'Eivissa ha incrementat les línies, especialment aquelles que uneixen els centres dels principals municipis amb les platges de l'illa.

Així, la L04 uneix Sant Antoni amb Platges de Comte des de les 9,15 hores i fins a les 18,00 hores amb un total de set trajectes en cada sentit.

La L05 surt des de l'estació de busos de Sant Antoni fins a Cala Tarida amb un total de vuit connexions en cada sentit des de les 09,00 hores i fins a les 19,05 hores. Per la seva banda, la L38 et permetrà arribar a Cala Tarida des de Sant Josep.

Amb la L07 podràs arribar a Cala Bassa des de Sant Antoni. En aquest cas són 18 els trajectes, per sentit, operatius des de les 09,00 hores i fins a les 19,45 hores.

La L34 uneix Sant Antoni amb Cala Salada passant per Can Coix. El servei comença a les 09,30 hores fins a les 20,15 hores amb un total de 38 connexions per sentit.

Des de Vila pots arribar fins a la platja de ses Salines amb la L11, que compta amb servei diari des de les 09,30 hores i fins a les 20,00 hores amb una freqüència de pas de mitja hora.

La L14 uneix l'estació CETIS amb Platja d'en Bossa des de les 07,00 hores i fins a les 23, 30 hores, amb trajectes cada 15 minuts.

Sant Josep, d'altra banda, està enllaçat amb Cala Vedella a través de la L26, des de les 09,15 i fins a les 20,10 hores.

Cala Llonga, Benirràs, Portinatx, el port de Sant Miquel o la Cala de Sant Vicent són altres de les platges que també compten amb enllaços de transport públic.

Per veure quina línia et convé, només has de consultar els horaris a la pàgina web.

Si ets usuari d'algunes de les targetes de transport públic podràs obtenir avantatges i descomptes, mentre que si ets titular de la T-Jove o la T-Daurada, els viatges et sortiran gratis.