Notícies i esdeveniments

Actualitat

El transport públic d'Eivissa augmenta freqüències i línies de bus per l'arribada de la temporada turística

En total, onze línies han augmentat les seves connexions amb diferents punts de l'illa amb noves freqüències que funcionaran fins al 31 d'octubre

El sistema de Transport Públic d'Eivissa ha augmentat les freqüències i ha posat en marxa noves línies d'autobús amb motiu de l'arribada de la temporada turística.

En total, onze línies han augmentat les seves connexions amb diferents punts de l'illa amb noves freqüències que funcionaran fins al 31 d'octubre. Així mateix, sis línies més han començat a funcionar per donar servei a l'increment de viatgers amb motiu de la temporada turística.

Les línies que augmenten freqüències són L2 (Sant Antoni-Cala de Bou), que suma dos expedicions més, passant de 15 a 17 expedicions diàries, i també L11 (Eivissa-ses Salines), que passa de dos expedicions tres dies per setmana a deu expedicions cada dia.

Una altra línia que incrementa les seves freqüències de forma considerable és l'L14 (Eivissa -Platja d'en Bossa), que passa de 32 expedicions de dilluns a divendres a 67 tots els dies.

L15 (Eivissa -Cala Llonga) també incrementa de forma important les seves connexions, en passar d'una expedició diària de dilluns a divendres a 5 expedicions cada dia.

Així mateix, des del 13 d'abril es van incrementar les connexions de l'L10 entre l'Estació d'Autobusos del CETIS i l'Aeroport d'Eivissa, i des del 23 d'abril es van duplicar les expedicions de l'L13 (Eivissa-Santa Eulària), que aconsegueix així les 51 expedicions diàries, i de l'L03 (Eivissa-Sant Antoni), que suma 60 expedicions al dia, que arribaran a les 69 diàries a partir de l'1 de juny.

Altres línies que augmenten freqüències són l'L25 (Eivissa-Port de Sant Miquel) que arriba a les 8 connexions diàries, que augmentaran fins a 10 a partir de l'1 de juny, i que suma quatre freqüències més de Nit Bus per divendres, dissabtes i vigílies de festius.

També posen en marxa els seus horaris d'estiu les línies L33 (Eivissa-Sant Mateu), L22 (Sant Antoni-Port de Sant Miquel), i L37 (Port de Sant Miquel-Es Canar).

D'altra banda, les línies que s'han posat en marxa des de l'1 de maig amb motiu de la temporada turística són la línia L1 (Sant Antoni-Cala Gració), L5 (Sant Antoni - Cala Tarida) i L6 (Sant Antoni -Port des Torrent).

Des del 4 de maig han començat a funcionar també les línies L4 (Sant Antoni- Platges de Comte) i L7 (Sant Antoni-Cala Bassa), i a partir del 18 de maig començarà a donar servei la línia L9 (Sant Antoni-Aeroport).

 

Estació d'Autobusos d'Eivissa

Des de la posada en marxa de l'estació d'Autobusos d'Eivissa CETIS, el passat 4 de març, s'han realitzat un total de 12.353 expedicions.

Durant març, primer mes de funcionament, es van registrar 5.608 expedicions, que van augmentar a l'abril fins a les 6.745.

Així mateix, la Societat Gestora CETIS estima que durant el mes març van utilitzar l'estació uns 112.000 usuaris, que s'ha incrementat a l'abril fins als 135.000 passatgers.

En l'actualitat operen a l'estació un total de 15 línies de dia i altres 5 línies que presten servei de nit els caps de setmana.